Akşehir Adalet Binası İhalesi ve Detayları Konya’nın Akşehir ilçesinde yapılan Adalet Binası ihalesi, 2023 yılından bu yana devam ediyor. 4. ihale sonucunda Disan İnşaat şirketi ile 404 milyon TL’lik sözleşme imzalandı. Bu şirketin sahiplerinden birinin AKP’den Ankara milletvekili aday adayı olduğu ortaya çıktı. Adalet binası 700 gün içinde tamamlanacak ve 9 duruşma salonuna sahip olacak….
Konya’nın Akşehir ilçesinde yapılan Adalet Binası ihalesi, 2023 yılından bu yana devam ediyor. 4. ihale sonucunda Disan İnşaat şirketi ile 404 milyon TL’lik sözleşme imzalandı. Bu şirketin sahiplerinden birinin AKP’den Ankara milletvekili aday adayı olduğu ortaya çıktı. Adalet binası 700 gün içinde tamamlanacak ve 9 duruşma salonuna sahip olacak.
Son dönemde AKP’li isimlere verilen diğer kamusal inşaat ihaleleri de dikkat çekici. Örneğin:
2024 yılının ilk beş ayında sadece 24 hükümet konağı ihalesi yapıldı ve toplamda 3 milyar 245 milyon TL harcandı. Bazı konağın ihale bedelleri şunlardır:
Reklam & İşbirliği: [email protected]