Apple Arcade, oyun kütüphanesine dokuz yeni oyun ekliyor. Dört oyun bugünden itibaren erişilebilirken, beşi haziran sonu ve temmuz başında yayınlanacak.
Apple, abonelik tabanlı oyun servisi Apple Arcade’e dokuz yeni oyun ekleyeceğini duyurdu. Oyunlardan dördü bugün erişime açılırken, kalan beş yapım ise haziran sonu ve temmuz başında kullanıcılarla buluşacak. Bu genişleme, Apple Arcade’in mevcut 200’den fazla oyuna sahip kütüphanesini daha da zenginleştirecek.
Apple Arcade hizmetine bugün eklenen dört yeni oyun bulunuyor. Bunlar arasında futbol temalı Mini Football Legends, sanal evcil hayvan serisi My Talking Tom 2+, iş yönetimi simülasyonu Coffee Inc 2+ ve kart oyunu FreeCell Solitaire: Card Game+ yer alıyor. Bu oyunlar, farklı türlerdeki oyunculara hitap etmeyi amaçlıyor.
Önümüzdeki haftalarda platforma beş yeni oyun daha katılacak. 30 Haziran’da yayınlanacak Family Feud Pocket, televizyon yarışma programını mobil cihazlara taşıyacak. 2 Temmuz’da ise Dungeon Clawler+, Creatures of the Deep+, Pocket City 2+ ve Draw It+ oyunları kullanıcılarla buluşacak. Bu eklemelerle Apple Arcade, abonelerine daha geniş bir oyun seçeneği sunmaya devam edecek.
Reklam & İşbirliği: [email protected]