Erdoğan ve Özgür Özel Görüşmesi CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, SÖZCÜ Televizyonu’nda yayınlanan İpek Özbey ile Nokta Atışı programında AKP lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesine dair soruları yanıtladı. Parti İçi Ayrışmalar Başarır, parti içindeki ayrışmaların bittiğini iddia ederek, “Erdoğan’ın yerinden olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem” ifadeleriyle dikkat çekti….
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, SÖZCÜ Televizyonu’nda yayınlanan İpek Özbey ile Nokta Atışı programında AKP lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in görüşmesine dair soruları yanıtladı.
Başarır, parti içindeki ayrışmaların bittiğini iddia ederek, “Erdoğan’ın yerinden olsam Özgür Özel ile yarışmak istemem” ifadeleriyle dikkat çekti.
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, eleştirilere “Biz taleplerimizi iletmeye gittik. Bunu halk için yaptık” şeklinde karşılık verdi. Parti içindeki diğer isimleri övgüyle anarak birlik mesajı verdi.
Başarır, anayasa konusunda AKP’nin tuzaklarına düşmeyeceklerini vurgulayarak, iktidarın samimi olmadığını savundu ve siyasi iklimin yumuşaması gerektiğine dikkat çekti.
Çetin Doğan ve Osman Kavala konusuna da değinen Başarır, adaletin önündeki engellerin kaldırılması ve yargı bağımsızlığının savunulması gerektiğini belirtti. Hizbullah’a verilen af yetkisinin Çetin Doğan için de kullanılması gerektiğini ifade etti.
Reklam & İşbirliği: [email protected]